Over

Dit ben ik, Sjoukje

Trotse moeder van 2 kinderen (Lola en Seth) en samenwonend met mijn grote liefde in het Oosten van Nederland, Groenlo. Jarenlang werkzaam geweest als personeelsfunctionaris. Vanuit mijn passie voor mooie dingen, situaties en ervaringen is LOenCO fotografie eind 2016 ontstaan. Het roer om en mijn hart volgen is waar ik destijds voor koos. Door deze keuze heb ik ruimte gegeven aan mijn creativiteit en oog voor details.

Verscholen achter mijn camera ben ik op mijn best en sta ik in mijn kracht. Niet opvallen, wel het verschil maken en bezig zijn met het opmerken en vastleggen van waardevolle momenten. Mijn stijl kenmerkt zich door eenvoud. Ik wil je raken met de puurheid van het moment.

Dát is mijn onderscheidende vermogen. En onder andere daarom ga ik vanaf eind 2022, verder onder mijn eigen naam. Nóg persoonlijker, nóg krachtiger en nog meer “JIJ” centraal. Sjoukje fotografie en styling. De “volwassen” versie van mijn bedrijf. 

Zoek jij een fotograaf waarbij eenvoud centraal staat. Waarbij de beelden zo puur en echt mogelijk blijven, dan ben jij bij mij aan het juiste adres.

Voor wie?

Voor jou wanneer...

Jij in jouw kracht wilt staan. Voor jou wanneer jij vastgelegd wilt worden, daar wanneer álles klopt.

Passievolle ondernemers en kleine organisaties met grote dromen en ambities leg ik met liefde en plezier in hun kracht vast. Zij staan centraal, samen met hun producten/diensten. Dit op een eigentijdse wijze vastleggen, daar liggen mijn kracht en mijn focus. 

En hoe gaaf is het dat ik hierbij ook mijn passie en kennis ten aanzien van styling kan aanbieden. Ik denk graag mee over de styling van jouw outfit, zodat echt alles klopt. Fijne wisseltjes, waardoor subtiele nuances ontstaan. De juiste kleuren, passend bij jouw karakter én de boodschap die jij als persoon en vanuit jouw bedrijf wil uitstralen. 

Samen overleggen we over de meest perfecte locatie en omgeving waardoor een fijne mix aan beeldmateriaal ontstaat. Kortom, na een branding shoot heb jij een ruime beeldbank welke jij kunt inzetten voor jouw website en social media.

Een nieuwe koers

Meer tijd voor jou

Daarnaast kan én wil ik het vastleggen van de liefde niet loslaten. Dé liefde in de meest ruime zin van het woord. Of het nu gaat om de liefde tussen een bruidspaar, de liefde bij een zwangerschap, een geboorte, de liefde tussen een gezin of een jong stel… I DO! Ik hou er van om de liefde vastleggen, ik hou van mensen, ik hou van de puur- en kwetsbaarheid van deze vorm van emotie.

Jij bent bij mij aan het juiste adres, trust me.

Om de juiste focus te behouden kies ik ervoor deze shoots nog zeker aan te bieden, maar wel in mindere mate dan voorheen. Hierdoor kan ik nog meer tijd besteden aan het editen, fine tunen en optimaliseren van jouw beelden… 

Contact

Aan de slag met Sjoukje

    Contact

    Aan de slag met Sjoukje