Styling

AANBOD

Styling

Wil jij jouw foto’s nóg meer kracht bij zetten? Kies er dan voor om jouw styling van A t/m Z uit handen te geven. Daar waar kleuren, gevoelens, locatie etc. kloppen, wordt jouw fotoshoot gegarandeerd een succes. Nét nog even iets professioneler, krachtiger, met áltijd oog voor detail.

Heb jij vragen? Stel ze gerust, want wij kunnen jou gratis voorzien van basis stylingtips, maar kunnen jou ook volledig ontzorgen.

Yes ik wil een styling sessie boeken!
Werkwijze

Hoe het werkt

Ik kijk er naar uit om samen op zoek te gaan, naar jouw style, samen creëren en inspireren zodat jij, jij bent en volledig in jouw kracht komt te staan. Een uitgebreide 1 op 1 afspraak is te boeken vanaf 250 euro.

Reviews
Contact

Boek je styling sessie met Sjoukje

  Contact

  Boek je styling sessie met Sjoukje


   De Liefde

   AANBOD

   Liefdes fotografie

   De liefde is groots, puur, kwetsbaar en mooi. Daarom leg ik jullie liefde graag vast. Of je nou zwanger bent, de liefde tussen jou en jouw partner vast wil leggen, jullie gezin op beeld wil hebben. Of is er net een baby geboren, waardoor er een nieuwe dimensie binnen jullie gezin is ontstaan? 

   De liefde is één van de mooiste dingen om vast te leggen, in welke vorm dan ook. Ik zal zorgen voor een fijne energie, prettige interactie en heel veel gezelligheid. Hierdoor ontstaat een toffe mix aan beelden. En jullie zullen terugkijken op een fijn momentje van qualitytime. Familytime = qualitytime. 

   Yes ik wil een shoot boeken!
   Werkwijze

   Hoe het werkt

   Ik stel vooraf niet vast hoeveel beelden je na de shoot ontvangt. Middels de foto’s, probeer ik jullie verhaal te vertellen. En dit verhaal klopt altijd. Je kunt dus naderhand 30 beelden ontvangen, of misschien wel 60. Kan jij aantallen loslaten en vertrouwen op mijn oog voor detail, dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Een liefdesshoot is te boeken vanaf 250 euro.

   Reviews
   Contact

   Boek je shoot met Sjoukje

    Contact

    Boek je shoot met Sjoukje


     Bruiloft

     AANBOD

     Bruiloft fotografie

     Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Hoe leuk is dat! En laat je bij mij nou aan het juiste adres zijn wanneer je de liefde en jullie mooie, grote dag op ongedwongen wijze vast wil laten leggen. 

     Kies je voor mij als trouwfotograaf dan kies je voor rustige, pure beelden. Beelden die je pakken. Door mijn empathisch vermogen mis ik geen enkel belangrijk moment op jullie speciale dag. Ik schiet eerlijke beelden, met passie en leg jullie dag vast in mijn stijl die zich kenmerkt door eenvoud met een unieke twist.

     Yes ik wil een shoot boeken!
     Werkwijze

     Hoe het werkt

     Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen jouw wensen ten aanzien van de bruiloft en mij als fotograaf. We staan stil bij mogelijkheden en bij de pakketten die ik aanbied. Kortom, alles is bespreekbaar. Wens jij meer informatie? Mail, bel of whatsapp mij! Een bruiloft is te boeken vanaf 1250 euro.

     Reviews
     Contact

     Boek je shoot met Sjoukje

      Contact

      Boek je shoot met Sjoukje